2012.08.08.
11:01

Írta: apolkaATpc

Hozzá szokik a bőr az anti-aging összetevőkhöz?

Úgy vettem észre, hogy valamiért az él nagyon sokak fejében, hogy a bőr hozzászokik az anti-aging összetevőkhöz. Valószínűleg onnan jön ez, hogy rengeteg márka különböző korosztályoknak különbőző krémeket ajánl.  Már írtam régebben arról, hogy ennek semmi értelme nincsen, csak marketing megfontolások vannak mögötte. 

Szóval a válasz a címben feltett kérdésre egy határozott NEM. A bőr nem szokik jobban hozzá az anti-aging összetevőkhöz, mint például a test az egészséges diétához. Ha valaki egészséges diétára vált, akkor persze kezdetben látványosabb a hatás, de attól még a saláta, a gyömülcs, vagy a zsírszegény joghurt ugyanúgy egészséges étel egy hónappal a diéta kezdete után vagy egy évvel később is, sőt még 10 évvel később is. Ugyanígy ha a bőrápolási rutinunk sok hasznos anti-aging összetevőt (pl. antioxidánsok, fényvédelem, sejt-jelző összetevők, NMFek) tartalmaz, az is hasznos a 20-as vagy a 60-as éveinkben is, vagyis bármikor.

pc764.jpg

Emiatt én például kb három éve folyamatosan használok antioxidáns szérumot reggel a fényvédő alá (amit szintén minden nap használok), és ezt melegen ajánlom mindenkinek, legalábbis annak, aki szeretné, hogy a bőre minél tovább fiatalos és egészséges maradjon. A kedvenc RESIST Antioxidáns szérumomat már bemutattam itt a blogon, és a Krémmánián is találtok róla 8 véleményt (okés, az egyik az enyém, szóval hét másikat). :) Ide kattintva tudjátok megvenni, és a HUN01ORD kóddal az első rendelésnél a szállítási költség 8 Euró helyett 4 Eur, 150 Euró feletti vásárlásnál, pedig ingyen van. Ráadásul csak ebben a hónapban ezt a szérumot (és a másik kettő antioxidáns szérumot is) 15% kedvezménnyel, a 28.95 Eur helyett már 24.61 Euróért megvehetitek. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr854681992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása