2012.07.11.
20:28

Írta: apolkaATpc

A majdnem BB krém

A BB krémes posztban írtam, hogy van két BB krémem is, és van egy fényvédős színezett hidratálóm is. Most ez utóbbit, a Barely There Sheer Matte Tint SPF 20-t szeretném Nektek részletesen bemutatni, és azt is le fogom írni, hogy a BB krémekkel összevetve, hogyan teljesít. 

IMG_4087.JPG

Először is a hivatalos ígéretei

  • Könnyen eloszlatható, krémes formula, ami kiegyenlíti a bőrtónust
  • Véd az UVA és UVB sugarak ellen is a benne lévő tisztán fizikai fényvédőkkel
  • Természetes satin-matt finishe van
  • Illatmentes, érzékeny bőrre is alkalmas

Az összetevők
Amit külön is érdemes szerintem kiemelni az összetevők közül, azok a következők:

  • A tisztán fizikai fényvédelem: A Titanium Oxid és a Zinc Oxid a legjobb és legbiztonságosabbnak tartott, ásványi fényvédő összetevők, amik tökéltesen védenek az UVB és UVA sugarak ellen is. 
  • A krémben lévő E vitamin és C vitamin származék antioxidánsokkal látja el a bőrt
  • Több hidratáló összetevő is segít a bőr hidratálásában, például az egyik kedvencem a Sodium Hyaluronát, ami a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem és páratlan vízmegkötő képessége van 

A tapasztalatok
Bár van két BB krémem és egy alapozóm is, most az utóbbi időben minden reggel érte nyúlok. Azért mert a legtermészetesebb fedése az összes közül neki van és még most nyáron a nagy napsütésben is szép a bőrön. Amit szintén nagyon szeretek benne, hogy könnyű felvinni, úgy viselkedik, mint egy sima hidratáló krém. Az alapozóimat és a BBket is ecsettel jobban szeretem feltenni, hogy szép legyen, de őt egyszerűen kézzel hipp-hopp fel lehet kenni. Bár a nevében az van, hogy matt finish-ű, az én bőrömön nem az, hanem olyan normális egészséges, satin finish-ű, amit nem is bánok. A T vonalam hajlamos csillogni, főleg a nyári hőségben, és ő sem tudja matton tartani, így mattító lap nem árt mellé a kombinált bőrre. A fedése nagyon enyhe a BB krémjeimnél jóval enyhébb. Szépen kiegyenlíti a bőrt, de bőrhibákra korrektor mindenképpen kell. Összességében tényleg szuper színezett hidratáló krém, és nekem külön öröm, hogy tisztán fizikai fényvédő van benne.

Kinek ajánlom
Azoknak ajánlom, akiknek alapvetően szép a bőre és csak egy kis kiegyenlítésre, extrára van szükségük. Bár hivatalosan minden bőrtípusra való, nagyon száraz bőrnél szerintem alá kell hidratálni, a zsíros bőrön pedig a finishe valószínű túl csillogó lesz, szóval ideális az enyhén száraz, normál, kombinált bőrre. Szintén külön ajánlom azoknak, akik a fizikai fényvédőt jobban kedvelik, mint a kémiait, mert nagyon nem könnyű használható, nem fehéres réteget adó fizikai fényvédőt találni és ő pont olyan. 

Ár, vásárlás
Az ára 19.5 Euró, kiszerelése 30 ml. Ide kattintva lehet megvásárolni (és a HUN01ORD kóddal a szállítás csak 4 Euró). Ebben a hónapban (2012 július) pedig 20% olcsóbban, már 15.6 Euróért a Titétek lehet, szóval ha tetszik, érdemes most lecsapni rá (és természetesen van belőle minta is :))!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr924632727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása