2012.04.17.
11:56

Írta: apolkaATpc

5 dolog, amiben a Paula's Choice MÁS

Rengeteg a kozmetikai márka, és nem mindig könnyű tudni, hogy melyik miben más a többitől, melyik márkának mi az erőssége vagy a különlegessége. Szóval íme öt dolog, amiben a Paula's Choice MÁS mint a többiek, öt dolog, ami nekem nagyon tetszik a márkában. 

 

Resist termékcsalád

1. Minden termékhez lehet mintát rendelni, így először lehetőség van mindent kipróbálni (egy kis minta ára csak 0.6-0.9 Euró).

2. Minden termék pontos összetevő listája (INCI) fel van tüntetve a márka weboldalán, így otthon kényelmesen átnézhetjük, hogy mit is veszünk.

3. A márka kínálatában nincsenek szemkrémek. Minden hidratáló krém olyan gyengéd a bőrhöz, hogy kenhető vele a szem körüli terület is. (Hogy miért nem kell külön szemkrém, arról ítt írtam.)

4. A márka kínálatában nincsenek bőrradírok. A bőrmegújítás profibb módszerei az AHA és BHA hámlasztók. (Az AHA hámlasztásról itt írtam.)

5. A Paula's Choice az egyetlen márka a világon, aki javasolja más márkák termékeit is. A cél, hogy megtaláld a Neked való legjobb termékeket, akár Paula's Choice, akár nem.

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr503900170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása