2012.07.04.
10:00

Írta: apolkaATpc

A mintákról

Nem, nem a kockás, csíkos, pöttyös vagy esetleg virágos mintákról lesz szó, hanem arról, hogy minden Paula's Choice termékhez rendelhető minta is. És egy szuper jó hírem is lesz a poszt végére! :)

RESIST termék minták

Miért is klassz dolog az,  hogy van minta minden termékből?
Gondolom nem csak én jártam már úgy, hogy megvettem egy nem olcsó, sok ezer forintos terméket, mert jót olvastam róla/szimpatikus volt/valaki ajánlotta és aztán mégsem vált be. Általában már néhány használatból kiderült, hogy valamiért az én bőrömön pont mégse működik az egyébként jónak látszó krém. Mert fura réteget hagy maga után, vagy túl folyós az én izlésemnek, vagy zavar az illata vagy bármi. És ilyenkor mindig bosszankodom, hogy mennyivel jobb lett volna, ha először vehetek mintát, és nem sok ezer, hanem csak pár száz forintom veszik kárba. Mert sajnos valljuk be, hogy az estek 95%-ban nem lehet előre mintát szerezni. Ha a termék a drogériában kapható, akkor biztosan nem, a patikában nagyon ritkán, és akkor sem ahhoz van minta, amit szeretnék, a parfümériában kapható drágább termékekhez pedig bár elvileg van, valahogy nem szívesen adnak, inkább csak vásárlás mellé, és akkor is azt, ami eszükbe jut és nem azt, ami engem érdekel..... 

Emiatt nekem mindig is nagyon tetszett, hogy a Paula's Choice nem fél mintákat normálisan elérhetővé tenni, és nem akarja azt, hogy rögtön megvegyem a teljes terméket. Még ha az ember utána is olvas, akkor sem lehet biztosra menni, hiszen mindenki bőre más, vagy sokszor nem könnyű, hogy a több hasonló termékből eldöntsük, hogy melyik lesz a tökéletes pont a mi bőrünknek. És a mintákból az első benyomások kiderülnek, a hosszú távú hatásra pedig az INCI tanulmányozásából elég jól lehet következtetni. 

Szóval, ha bizonytalanok vagytok, akkor tessék mintát rendelni! Persze tudom, ez sem mindig tökéletes, mert vannak dolgok, amikhez néhány nap nem elég (pl. pattanások elleni harc), de a mintával legalább abban biztosak lehetünk, hogy nincs olyan zavaró dolog a termékben, ami miatt néhány használat után megy a krém a nem bevált termékek fiókjába.... 

Na és akkor a jó hír
A minták ára lecsökkent 22%-kal! Ami eddig 0,6 Euróba került, az most 0,45 Euró lett, ami pedig 0,9 Euró volt az most 0,7 Euró lett. És a minták esetén (max. 17 mintánál) a szállítási költség csak 4,5 Euró (az akciós HUN01ORD kód ebből is levon 4-et, így első rendelésnél majdnem ingyen van a minták szállítása). Szóval tényleg érdemes kipróbálni a termékeket, több félét is, és rátalálni arra, ami pont a mi bőrünknek lesz a tökéletes! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr694619000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása