2012.01.27.
15:30

Írta: apolkaATpc

Nincsen egyetlen csodaösszetevő!

Paula bőrápolási filozófiájának egyik alapvetése, hogy nincsen egyetlen csodaösszetevő. Persze így leírva ez egyértelműnek tűnhet, viszont gondoljunk csak bele, hogy hány kozmetikai márka próbálja meg elhitetni az ellenkezőjét.  Rengeteg márka úgy építi fel a termékvonalait, hogy fog egy csoda összetevőt (pl. Q10) és aztán csinál egy lemosót, egy tonikot, egy nappali és egy éjszakai krémet is ezzel az összetevővel, majd azt javasolja, hogy a maximális előnyök érdekében használd az egész termékcsaládot együtt. Sőt, vannak olyan márkák is, akik minden egyes terméküket ugyan azzal a "csodaösszetevővel" próbálják meg különlegessé tenni.  

Az egyetlen csodaösszetevő keresése helyett a bőrápolásra úgy érdemes gondolni, mint egy egészséges, kiegyensúlyozott diétára. Bár a paprika nagyon egészséges és sok benne a C vitamin, ha csak azt eszünk, akkor nem leszünk egészségesek. Hasonlóan, a bőr számára is rengeteg hasznos összetevő van, amikből minél többet érdemes beiktatni a bőrápolási rutinunkba. 

Az egyik kedvenc videóm Paulától, amiben azt mondja el, amit leírtam, csak sokkal jobban. :) A videó csak 4 perces, érdemes megnézni.

Szólj hozzá!

Címkék: bőrápolás

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr543907212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása