2012.02.17.
09:47

Írta: apolkaATpc

Skin Recovery Hydrating Treatment Mask

Szintén egy személyes kedvencemről lesz szó ebben a posztban, ami télen különösen hasznos, és szerintem a nagyon zsíros bőrűek kivételével mindenkinek érdemes egy tubussal tartani belőle otthon. Ő nem más, mint a Skin Recovery Hydrating Treatment Mask, egy hidratáló maszk a száraz bőrre.

 

Először is a maszk hivatalos ígéretei

  • sűrű, bőrpuhító (emollient) anyagokban gazdag hidratáló kezelés, amitől puha és ragyogó lesz a bőr
  • csökkenti a gyulladást és az irritációt
  • illat- és színezékmentes
  • használható maszkként, vagy intenzív hidratálóként éjszakára

Az összetevők

A Krémmánián megnézve az összetevő elemzést azt látjuk, hogy a maszkban rengeteg a hidratáló-emolliens anyag.  Amit érdemes külön kiemelni:

  • Hidratáló és regeneráló növényi olajok: A borágó olaj, a parlagi ligetszépeolaj, az olívaolaj és a sárgabarckmagolaj mindegyikére igaz az, hogy remek hidratáló, regeneráló olajok. Ráadásul magas a zsírsav tartalmuk, mely a bőr külső védőrétegének egyik fontos anyaga. Szintén jelentős ezeknek az olajoknak az antioxidáns tartalma, valamint a borágó és a parlagi ligetszépe olajnak gyulladáscsökkentő tulajdonsága is van. 
  • C + E vitamin: antioxidánsból sosem lehet eleget adni a bőrnek, így azoknak mindig külön örülni kell. Kétféle E vitamin származék és egy C vitamin származék is van ebben a maszkban, így nem csak hidratál, de az anti-agingben is segít. Ráadásul a C és az E vitamin egymás hatását erősíti, így mindig öröm őket együtt látni. :)
  • Nem hagyhatom említés nélkül a hialuronsavat sem, az egyik legkiválóbb vízmegkötő összetevőt, ami saját térfogatának akár 1000-szeresét is képes megkötni.

A tapasztalatok

Nagyon régóta használom a maszkot heti 1-2-szer. Az állaga sűrű, felkenve egy kicsit fényes, és nem szívódik be gyorsan, de ezt egy maszktól  nem is várja az ember lánya. Éjszakára hidratáló krém helyett szoktam felkenni és benne is alszom, bár hivatalosan fél óra múlva le kell vagy inkább le lehet mosni. Reggelre garantáltan puha és hidratált a bőröm, olyan száraz még sose volt, hogy ne így lett volna. Néha szemkrém helyett is ezt használom, ha úgy érzem, hogy egy kis extrát akarok adni a szemkörnyékemnek, erre is remekül bevált.  A krémmánián még olvashattok további tapasztalatokat is, illetve az is sokat elmond a maszkról, hogy Gigi januári kedvenc listájában helyet kapott. :) A tubus egyébként 118 ml-s, nem szoktam vele spórolni, de így is nagyon sokáig elég. 

Kinek ajánlom?

Minden olyan bőrre nagyon ajánlom ezt a maszkot, ami időnként vagy gyakran száraz. Ha nem száraz a bőrünk,  csak akarunk magunknak egy kis extrát adni néha, arra is szuper. Természetesen illat- és színezékmentes ez is, így érzékeny bőrre is alkalmas. 

Ár, vásárlás

A maszkot ide kattintva vehetitek meg, az ára 17,5 Euro (és a HUN01ORD akciós kóddal a szállítási költség csak 4 Euró :)).

Szólj hozzá!

Címkék: termékek száraz bőr kezelése

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr464122964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása