2012.01.20.
10:43

Írta: apolkaATpc

Miért Paula's Choice?

Miért?

Paula's Choice Resist termékek

1. A Paula's Choice termékekben nincs semmi felesleges, semmi olyan, ami nem a bőrnek jó, hanem „csak” az élvezeti értéket növeli. Így a krémek illat- és színezékmentesek, érzékeny, problémás bőrre is szuperek

2. Minden termék tele van a bőr számára hasznos anyagokkal, antioxidánsokkal, sejt-jelző összetevőkkel, természetes hidratáló anyagokkal, peptidekkel, amik mind arra szolgálnak, hogy a lehető legegészségesebb és legfiatalosabb maradjon a bőr.

3. A márka mentes a „marketing bullshittől” (erre van jó magyar fordítás???), nem találja fel folyton a fiatalság titkát, hanem ehelyett széles körű tudományos kutatások alapján megalkotott termékei vannak, amik normális, reális ígéreteket tesznek. 

 

Kinek?

Paula Begoun és könyvei

1. Akiknek, a hosszú távú hatás az elsődleges, és nem a pillantanyi élvezeti érték. 

2. Akik elsősorba nem az éppen divatos újdonságokat keresik, hanem a szakirodalom által alátámasztottan hatékony összetevőket

3. Akik bőre problémás és/vagy érzékeny

 

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr643593464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása