2012.10.31.
11:44

Írta: apolkaATpc

A tökéletes ajakápoló

A helyzet az, hogy rengeteg féle ajakápolót kipróbáltam már. Egyszerre kb öt van nálam használatban, mert van egy az éjjeliszekrényen, egy az íróasztalon, egy a táskában, egy a zsebemben.... stb. Ráadásul mindig eltűnnek még jóval azelőtt, hogy elfogynának, szóval tényleg sok ajakápolóval volt már dolgom. Ennek ellenére nagyon sokáig kűzdöttem kiszáradt, cserepes ajkakkal. Lényegében addig, amíg egy véletlen folytán meg nem rendeltem a Lip and Body Treatment Balm-ot (akkoriban még semmi közöm nem volt a márkához, és egy kis összeg hiányzott az ingyenes szállításhoz, és ő volt a legolcsóbb dolog, amiről úgy gondoltam, hogy el is fogom tudni használni). Ez a véletlen rendelés most már több, mint két éve volt, és azóta ő az állandó éjjeliszekrényes ajakápolóm.....

IMG_3621.JPG

Először is a hivatalos ígéretei:

  • Csodálatosan hidratáló és bőrpuhító balzsam a szájra és a körömágybőrre
  • Használható bárhol, ahol nagyon kiszáradt a bőr
  • Hosszan tartóan hidratál anélkül, hogy túlságosan zsíros lenne
  • Illat- és színezékmentes

A tapasztalatok
A bevezető után azt hiszem nem lesz meglepő, hogy ez az a termék, ami valóban hibátlanul betartja az ígéreteit. A számra és a körömágybőrömre használom napi egyszer elalvás előtt, és ha nem felejtem el és minden nap bekenekedek vele, akkor valóban hibátlanul hidratáltan tartja a körömágyam és a számat is. Jó nagy kiszerelés, nekem bő fél évig is elég. Egyetlen dolgot tudok felróni hibájának, az pedig a nem olyan hűde praktikus és higénikus kiszerelés. Éppen ezért azt ajánlom, hogy az éjjeliszekrényen tartsuk és csak esténkén tiszta kézzel használjuk, napközbeni magunkkal vivős használatra nem igazán való. A Krémmánián olvashattok róla még két másik véleményt és persze megnézhetitek az INCI listát is. 

Kinek ajánlom?
Mindenkinek nagyon ajánlom, akinek ki szokott száradni a szája vagy a körömágybőre, mert tényleg csodaszer mindkét problémára. Tudom hogy egy ajakápolóért önmagában macera rendelni, de ha már úgyis rendeltek, akkor érdemes ezt is bedobni a virtuális kosárba. 

Ár, vásárlás
Erre a linkre kattintva lehet megvásárolni. A kiszerelése 15 ml, az ára 12,5 Eur, de tényleg nagyon kiadós, és nagyon sokáig elég. (És továbbra is a HUN01ORD kóddal 4 Eur a szállítás, 150 Eur feletti rendelésnél pedig ingyenes.)

Szólj hozzá!

Címkék: termékek ajakápolás

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr264857016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása