2012.10.01.
09:57

Írta: apolkaATpc

Új szérum az egyenletes, foltmentes bőrért!

Nem kevés levelet kaptam már az ügyben, hogy mit lehet tenni a pigmentfoltokkal, pattanás utáni hegekkel és úgy általában az egyenetlen bőrrel, ráadásul a pattanás utáni hegekben én magam is érintett vagyok, szóval nagyon-nagyon örülök, hogy végre megérkezett az új RESIST Skin Brightening Szérum, ami speciálisan a foltok halványítására és a bőr egyenletessé és ragyogóvá tételére lett kifejlesztve! Nézzük akkor kicsit részletesebben, hogy milyen is ez az új szérum, hogyan kell használni és persze, hogy mi van benne!

603432_10151125700724004_2081089171_n.jpg

Kinek készült az új szérum?
A RESIST Skin Brightening Szérum minden bőrtípusra ideális, beleértve a pattanásokra hajlamos bőrt is. A szérum elsődleges célja, hogy segít halványítani a pigmentfoltokat és a pattanás utáni hegeket, de a benne lévő antioxidánsoknak, vitaminoknak és bőrregeneráló összetevőknek köszönhetően anti-aging tulajdonsága sem elhanyagolható. 

Hogyan használjuk az új szérumot?
Az ú szérumot reggel és este a hidiratáló krém alá kenjük. Használható az egész arcra is vagy csak speciálisan a problémás, foltos területekre. 

Mi van benne és hogyan működik?
Rengeteg klassz dolog van az új szérumban! A teljes pontos, megmagyarázott INCI-t meg lehet nézni a Krémmánián. Amit fontos külön is kiemelni:

  • A fő hatóanyagok: niacinamide és acetyl glucosamine - A niacinamide, vagyis B3 vitamin önmagában is egy nagyon klassz összetevő, aminek jelentős az anti-aging, a pattanások elleni és a pigmentfoltok elleni tulajdonsága is, viszont acetyl glucosamine-nal kombinálva még jelentősebb a pigmentfoltok elleni hatás.
  • A fő hatóanyagok hatására még ráerősít az édesgyökér kivonat és az eperfa kivonat, amik  bőrvilágosító hatású növényi kivonatok
  • A pigmentfol elleni hatóanyagokon túl antioxidánsokat (C vitamin, E vitamin, csukóka kivonat), gyulladáscsökkentő összetevőket (bisabolol, panthenol, édesgyökér kivonat) és bőrregeneráló összetevőket (keramidok és koleszterol) is tartalmaz.

Mennyi idő kell ahhoz, hogy hasson?
A pigmentfoltok és pattanás utáni hegek legyőzése némi türelmet igényel és nagyon fontos, hogy a szérum mellett is használjuk egy legalább SPF 15-ös fényvédőt! Ha reggel és este is minden nap használjuk az új szérumot, akkor a pattanás utáni hegek esetén 2-3 hét alatt, pigmentfoltok esetén pedig 6-8 hét alatt szemmel látható halványodást kell látnunk.

Ár, vásárlás
Az új szérum kiszerelése 30 ml, ára pedig 30,5 Eur. Ide kattintva lehet megvásárolni, és a HUN01ORD kóddal a szállítási költség 8 Eur helyett csak 4 Eur, 150 Eur felett pedig ingyenes. Az új szérumból minta is rendelhető, ami szuper arra, hogy megtudjuk hogy nem vagyunk-e rá allergiásak vagy nincs-e semmi olyan zavaró dolog a szérumban, ami miatt nem szívesen használnánk, viszont ne feledjük, hogy a pigmentfoltok elleni harchoz 1-2 napos használat sajnos nem elég.

3 komment

Címkék: termékek pigmentfoltok pattanás utáni hegek

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr684809828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csigusz93 2012.10.18. 21:24:41

Szia!
Lenne egy kérdésem :) Este a Skin Balancing arctisztitot + a Skin Balancing tonikot hasznàlom, utàna pedig a 2% BHA lotiont (hidratàlni nem szoktam utàna mert a kevert börömnek ez is elég :)) Most megrendeltem a Resist szérumot (pattanàs utàni hegekre). A kérdésem az lenne, hogy este mikor hasznàljam? A lotion elött vagy utàn?
Köszi! :)

apolkaATpc · http://www.paulaschoice.hu 2012.11.16. 15:01:33

@csigusz93: Szia csigusz! Bocs, hogy csak most, de nem kaptam email értesítést a kommentedről, pedig szoktam kapni... :( Ha még aktuális a kérdés, akkor én reggel használnám a RESIST szérumot és este a BHA lotion-t. Ha valamiért este szeretnéd mindkettőt, akkor talán a BHA lotion-t előbb és utána a szérumot.

csigusz93 2012.11.18. 16:20:14

@apolkaATpc: Köszönöm a választ :) Akkor jól csináltam :) Csak azért nem tudtam, mert reggel ugye a hidratáló alá használom a szérumot, de este valahogy nekem is ésszerűbbnek tűnt a BHA után használni (akkor is ha este igazából az a hidratálóm).
süti beállítások módosítása