2012.02.07.
21:42

Írta: apolkaATpc

RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum

Gondolkodtam, hogy melyik terméket is mutassam be először részletesen Nektek, és azért rá esette a választásom, mert egyrészt már régóta használom személyesen is, másrészt pedig ez egy olyan univerzális szérum, amivel gyakorlatilag bárki javíthat a bőrápolási rutinján. 

 

Először is a szérum hivatalos ígéretei:

  • Rendkívül magas antioxidáns tartalma révén segít, hogy a bőr fiatalos maradjon
  • C vitamin tartalma segíti a szervezet kollagén termelését, ami révén feszesíti a bőrt
  • Könnyen kenhető, gyorsan beszívódik
  • Azonnal simává varázsolja a bőrt, primernek is alkalmas alapozó alá
  • Illat- és színezékmentes

 Az összetevők
Ha megnézzük a krémmánián a szérum összetevő elemzését (katt az Összetevők részletesen linkre) láthatjuk, hogy valóban hihetetlen sok antioxidáns van benne, de még csak nem is az antioxidánsok az egyetlen jó dolgok a szérumban:

  • C vitamin + E vitamin + Ferulic acid = nyerő hármas: Ez a hármas a világ talán leghíresebb antioxidáns hármasa, mely tiszta C vitamint (Ascorbic Acid) használva csak egy itthon nem kapható és nagyon drága, szabadalmaztatott szérumban található meg (CE Ferulic). A Resist szérumban a tiszta C vitamin helyett kétféle C vitamin származék is van: egy olajban és egy vízben oldódó, stabilizált változat, melyek hatása a tiszta C vitaminhoz hasonló. E vitaminból háromféle is megtalálható a szérumban, a tiszta E vitamin és két további származék (Tocopheryl Acetate és Tocoterniol).
  • Q10: itthon a Q10 egy igazán sokat reklámozott összetevő, így nem is ragozom sokat a dolgot, remek antioxidáns ő is, és van belőle a Resist szérumban
  • Sejtjelző anyagok és természetes hidratáló elemek: Ha a rengeteg antioxidáns nem lenne elég (a fenti még csak nem is az összes...), egyéb hasznos dolgok is vannak a szérumban, pélául egy peptid, és egy ceramide is, melyeknek szintén fontos szerepe van a bőr egészségesen tartásában.

Ha valakit ennél is részletesebben érdekelnek az összetevők, és az azok hatásáról szóló kutatások, akkor a honlapon pontosan megtalálhatóak a hivatkozások.

A tapasztalatok:
A szérumben nincsen víz, így az állaga sűrű, nektár vagy méz szerű. Én nagyon szeretem eloszlatni az arcomon, olyan jó érzés felkenni. Arcmosás és tonik után használom, amíg még nedves és meleg az arcom, hogy minél jobban beszívódhasson. Bár a hivatalos ígéret szerint gyorsan beszívódik, kifejezetten gyorsnak nem mondanám. (azért nagyon nem is lassú, csak nem kifejezetten gyors :)). A szérum felkenése után öltözködni szoktam, ez nálam csak 1-2 perc és mire felöltözök, addigra tökéletesen beszívódik. Utána jön a fényvédő és alapozó, a színezett hidratáló krém vagy a BB krém, attól függ milyen napom van. :) 

 A szérum egyébként hidratálja is a bőrt, az én normál-kombinált bőrömre reggel nem is kell másik hidratáló már, még télen sem. Amit még szintén észrevettem, hogy segít a pattanások utáni hegeket halványítani. Azért nem mondom, hogy drámaian nagyon, de egy kicsit mintha egynletesebbé vált volna  bőröm, valószínűleg a sok C vitamin miatt. A ráncmegelőző hatásáról egyenlőre saját tapasztalat alapján nem tudok nyilatkozni, majd 10 év múlva. :)

Kinek ajánlom?
Ez tényleg egy olyan szérum, amivel bárki feljavíthatja a mostani bőrápolási rutinját, szóval mindenkinek (csak azoknak nem, akik bőre nem bírja a szilikonokat, mivel a szérum szilikon alapú).  Akár estére, akár reggelre arcmosás után, hidratáló krém alá tökéletes ápolás a bőrnek.

Ár és vásárlás:
30 ml-s kiszerelésű, és 28.95 Euró. Ide kattintva vásárolhatod meg. (És használd a HUN01ORD akciós kódot, a szállítási költség felére csökkentéséhez. :))

5 komment

Címkék: termékek anti aging resist ránctalanítás

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr93907241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zalla 2012.02.12. 00:21:33

Talán nem ide vágó kérdés, de: Nézelődtem az oldalon, és láttam hogy a sample set-ek kiszállítása ingyenes. Ez él a Magyarországra szállításra is? Köszi a választ!

apolkaATpc · http://www.paulaschoice.hu 2012.02.12. 10:59:18

@zalla: Nem, sajnos nem ingyenes, hanem 4,5 Euró. Viszont mintára is lehet használni a HUN01ORD akciós kódot, és az levon 4 Eurót a szállításból, így csak 0,5 Euró lesz. :)

Erzsi73 2012.02.17. 22:33:00

Szia

Nekem olyan kérésem lenne, hogy segítséget szeretnék kérni a Resist termékcsaláddal kapcsolatosan.

Az szeretném megtudni hogy a hámlasztókrémet napi rendszerességgel kell alkalmazni,meg még egy csomó kérdésem lenne csak nem szedtem össze :D
Valami kis útmutató, ajánló táblázatra gondolok, amin korosztályra bontva kaphatnánk tanácsokat.
A rendelésnél mellékelt step by step útmutatóba napi rendszerességgel említi de én soknak találom.
És nem mindegy, hogy egy 28, 38 vagy 48 éves használja.
Hány éves kortól ajánlott a Resist termékek használata ?
Erzsi voltam a Természetes Szépség blogról és az olvasóim várják a beszámolót a kémiai hámlasztóról, ezért írtam, hogy mire elkezdem a bejegyzést egy kis segítséget tudjunk Nekik nyújtani, mivel gondolom nem csak én vagyok kissé elkeveredve a sok új termék között :)

A választ előre is köszönöm :)

apolkaATpc · http://www.paulaschoice.hu 2012.02.19. 10:21:31

@Erzsi73: Szia Erzsi!
Most csak röviden, és majd írok a hámlasztásról nagyon hamarosan részletesen ide a blogra. :)
Persze mindenkinek a bőre más, így a kémiai hámlasztás gyakoriságát mindenkinek magának kell kitapasztaln szerintem. Ha soknak találod a minden napot, akkor próbáld meg a másnapontát. 5% AHA másnaponta szinte biztos nem lesz már sok, de ha még az is az, akkor után próbáld a harmadnapontát stb. A lényeg, hogy a bőr ne hámoljon szemmel láthatóan, de legyen szép üde és friss. Ha ilyen, akkor jól csináld a hámlasztást. :)
Ami az életkort illeti, a Paula's Choice filozófia szerint a bőrnek minden életkorban ugyanazokra az anyagokra (pl. antioxidáns, vitaminok stb.) van szüksége, hogy egészséges legyen, hasonlóan, mint az étkezésnél is az egészséges diétában ugyanazok a vitaminok, tápanyagok kellenek minden életkorban. De, persze a korral változhat a bőr zsírossága-szárazsága, így az idő során változhat, hogy a termékek állaga, milyen legyen: pl idősebb korban jellemzően szárazabb a bőr, így akkor érdemes a krémesebb formulákra váltani.
Remélem nagyjából válaszoltam, és még majd írok sokat a RESIST családról meg termékekről ide a blogra. :)

Erzsi73 2012.02.19. 21:12:36

@apolkaATpc:

Köszönöm a választ :)
Elfelejtettem megemlíteni, míg a megrendelésemre vártam elhasználtam a BHA hámlasztó mintákat is és bírom, 1-2 pattanás megjelent de utána semmi pattanás :)
Szóval a különbségre is kíváncsi lennék, pl. a BHA a zsíros bőrre javasolt míg az AHA normál bőrre...
Eddig nagyon elégedett vagyok a termékekkel, sokkal szebb a bőröm :)

Figyelni fogom a blogot.
süti beállítások módosítása