2012.06.12.
22:03

Írta: apolkaATpc

A RESIST hidratáló krémek

A RESIST termékcsalád nagy személyes kedvencem, és ebben a hónapban a három RESIST hidratáló krém 15% kedvezménnyel kapható, így azt gondoltam, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy írjak róluk kicsit többet!

RESIST hidratáló krémek

A család legnagyobb sztárja: a RESIST Barrier Repair Hidratáló Krém
Az összetevő listája magáért beszél, és a Krémmánián róla érkezett eddigi csupa 5 csillagos vélemény szintén. :) Főként az enyhén száraz, normál és kombinált bőrre ideális. A márka egyik legkedveltebb terméke és nem véletlen! Néhány idézet a róla érkezett veéleményekből:

"Mit mondjak... életem legjobb krémje." (horzso)

"Kellemes, gyorsan beszívó krém, nem irritál, nem szárít. Nagyon szereti a bőröm." (skincare)

"A hatását nagyon szeretem, érezhetőbben puha, látványosan kipihent a bőröm." (cirmok)

Azoknak, akik hozzám hasonlóan pattanásokkal kűzdenek, de az anti-agingre is figyelni szeretnének: Paula's Choice Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator
A benne lévő B3 viamin egyszerre segít a ráncok megelőzésében, a pattanás utáni hegek halványításában és az újabb pattanások kialakulásának megelőzésében. Szintén érdemes elolvasni a Krémmániás véleményeket és megnézni a teljes összetevő listát!  Idézetek a véleményekből:

"Ez a fantasztikus négyes, csodákat művelt az arcommal. Mára egyetlen egy pattanás sem csúfítja az arcomat!!!! Annyira hálás vagyok ezeknek a termékeknek, és Apolkának, akinek köszönhetem, hogy megismertem ezeket a -túlzás nélkül- csodaszereket. " (bettiboo)

"Nagyon jó hidratáló. Pillanatok alatt beszívódik, semmi zsíros érzés nem marad utána....Az én extra zsíros de egyben extra vízhiányos bőrömön nagyon jól működik." (Ancsi78)

És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a reggelre szánt fényvédő: Paula's Chioce RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants
Reggel nem tehetünk jobbat a bőrünkkel, minthogy ellátjuk antioxidánsokkal és fényvédővel. Ez a krém egyszerre teszi ezt a kettőt. Tisztán fizikai fényvédelemet ad, ideális a normál-száraz bőrre. A Krémmánián érdemes áttanulmányozni az INCI-t és elolvasni a véleményeket! 

"Nagyon jó az állaga, nem túl sűrű, nem túl híg, és nagyon könnyű eloszlatni a bőrön. Szuper jól hidratál, nagyon kellemes érzést hagy maga után, és az extra vízhiányos bőröm mellett ezt nem tudom sok kérmről elmondani. Nem marad a bőr ragacsos utána, és smink alá is jól működik." (knifeofdreams)

"A Paula's Choice 5%-os AHA kezelésével társítva használom, egy tökély. Néhány hét alatt csodát tett a bőrömmel." (Rozix)

Hát ezek lennének a RESIST család hidratáló krémjei, amit ide kattitva szerezhettek meg! A HUN01ORD kóddal a szállítási költség csak 4 Eur, 150 Eur-s vásárlás esetén pedig ingyenes! :)

Szólj hozzá!

Címkék: termékek resist

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr154584426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása