2012.11.28.
12:32

Írta: apolkaATpc

3 dolog, amivel feljavíthatod a bőrápolási rutinod

3jodolog.jpg

1. Egy jó tonik
A ma kapható tonikok többsége nem igazán nevezhető jónak. Általában tele vannak alkohollal és nincs bennük semmi olyan, ami hosszú távon hasznos lenne a bőrnek. A rossz toninál az is jobb, ha semmilyen tonikot sem használunk, de a legjobb persze, ha jó tonikot használunk. Hogy milyen a jó tonik, arról írtam már egy egész posztot is, de a lényeg, hogy alkoholmentes és van valami konkrét célja, vannak benne hasznos összetevők. A Paula's Choice tonikok pont ilyenek. Számos olyan hasznos összetevő van bennük, amik más márkáknál csak a krémekben vannak, tényleg érdemes áttanulmányozni őket és az INCI-jüket. Két legnépszerűbb tonikunk a kombinált bőrre való Skin Balancing tonik (tele B3 vitaminnal) és a normál-száraz bőrre való RESIST tonik, amiben felsorolni is nehéz, hogy mennyi minden jó dolog van. Mindkettőről olvasható vélemény is a Krémmánián, több is, szóval érdemes elolvasni azokat is (katt ide és ide). 

2. Egy jó szérum
Arctisztítás és tonik után, a hidratáló krém elé érdemes beiktatni a szérumot, amik magas hatóanyag tartalmú kezelések egy adott problémára. A Paula's Choice-nak szuper antioxidáns és retinol széruma van az öregedő bőrre, illetve legújabb szérumunk a RESIST Skin Brightening szérum pedig a pigmentfoltok és pattanás utáni hegek ellen hivatott kűzdeni. Ha nem használsz még semmilyen szérumot, akkor mindenképp érdemes megfontolni egynek a beszerzését, tényleg feljavítják a bőrápolást. 

3. Egy jó AHA vagy BHA hámlasztó
Ha nem tudod mi az az AHA és a BHA, akkor mindenképpen érdemes megismerkedni a fogalmakkal, mert egy jó hámlasztó beiktatása látványosan tud javítani a bőrképen. Az AHA hámlasztásról itt írtam már korábban, a BHA hámlasztásról pedig itt. Ha fizikai bőrradírt használsz, de AHA/BHA hámlasztót nem, akkor érdemes lecserélni a bőrradírodat egy jó hámlasztóra. Itt lehet nézelődni a Paula's Choice hámlasztók között. A Krémmánián is érdemes elolvasni a hámlasztóinkról a tapasztalatokat, a legnépszerűbb termékeink ők ugyanis: A 2%-os BHA Lotion eddig 19 csak elégedett véleményt gyűjtött be, a 10%-os AHA hámlasztónk pedig 6 lelkes véleménynél tart éppen, a harmadig legnépszerűbb pedig az 5%-os aha hámlasztónk 5 öt csillagos véleménnyel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr274910303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása