2012.11.14.
21:28

Írta: apolkaATpc

Vásárlás

A Paula's Choice termékek Magyarországon jelenleg csak online rendelhetők meg. Az európai webáruházban angol nyelven lehet vásárolni. Az angol oldal ide kattintva érhető el. 

Szállítási tudnivalók
Minden csomagot a holland központból póstáznak, így a szállítási idő kb egy hét szokott lenni. A szállítási költség 8 EUR, de első rendelésnél a HUN01ORD kódot használva csak 4 EUR. 50 Euró feletti rendeléshez ajándékba adunk három mintát, 150 EUR feletti rendelés esetén pedig ingyenes a szállítás!

Egyéb információ
Bármilyen probléma, kérés vagy kérdés esetén szívesen segítek magyarul az info@paulaschoice.hu email címen. 

Képes lépésről lépésre vásárlási útmutató

1. Lépés: Menj oda a választott termék oldalára, majd nyomd meg a piros "Add to cart" gombot, ami a virtuális kosaradba teszi a terméket. Ezt ismételd meg minden termékre, amit szeretnél megvenni.
1_addtocart.png

2. Lépés: Ha minden termék benne van a virtuális kosaradban, akkor kattints a jobb felső sarokban a "Checkout" linkre.

2_checkout.png

3. Lépés: Ha most rendelsz először, akkor használd a HUN01ORD akciós kódot, hogy a szállítási díj csak 4 Eur legyen. Ha van egyéb akciós kódot, azt is itt tudod felhasználni. Ezután csomd meg a narancssárga "Checkout" gombot jobbra alul.

3_applydiscount_bigcheckoutbutton1.png

4. Lépés: Ha új vagy, akkor a "Register" gombot nyomd meg, ha van már regisztrációd, akkor pedig lépj be

4_loginregister.png

5. Lépés: Töltsd ki a szükséges adatokat: először a számlázási címet, aztán a szállítási címet, a szállítási metódust. A fizetési adatokat nem itt, hanem a rendelés véglegesítése után kell csak megadni. (Ha nem boldogulsz az angollal, akkor használd a Google translatet a címkék lefordításához.)

5_filldata.png

6. Lépés: Az 5. pontban leellenőrizheted, hogy minden rendben van-e. Ha igen, akkor nyomd meg a narancssárga "Place Order" gombot.

7_placeorder.png

7. Lépés: Válaszd ki a fizetési metódust: bankkártyával (visa vagy mastercard típusú), paypallal vagy banki átutalással lehet fizetni. Válaszd ki, hogy hogyan szeretnél, és nyomd meg, hogy "continue".

8_pay.png

8. Lépés: Ha van kredit kártyánk, akkor érdemes azt választani (vagy paypalt), a mivel a banki átutalás lassú és macerás. Ha a kreditkártyát választjuk, akkor egy olyan oldalra jutunk, ahol meg kell adni a kártya adatokat. Adjuk még nyomjuk meg a "Submit" gombot.

9_creditcard.png

9. Lépés: Siker!  Készen vagy, a rendelésed leadva és kifizetve. Kb egy hét múlva a csomagnak meg kell érkeznie a rendelési címre. Ha minden rendben ezt a visszaigazoló képernyőt látod végül: 

10_success.png

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr324488640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bekedora 2014.06.22. 22:02:32

Hello! A megadott kupon kód nem működik, azt írja ki hogy nem érvényes. A blogbejegyzés óta eltelt másfél év, ez az oka? Köszönöm. Dóra

apolkaATpc · http://www.paulaschoice.hu 2014.06.23. 10:47:50

Szia Dora,

Hű, igen, ez a poszt már elég régi, és nem aktuális. Viszont azóta csak jó hír történt. Lett hivatalos magyar Paula's Choice shop, ahol a szállítás csak 500 Ft. Itt találod: paulaschoice.hu/
süti beállítások módosítása