2012.08.27.
19:52

Írta: apolkaATpc

Ismerd meg, nyerd meg: Resist Heti Bőrmegújító Kezelés 10% AHA-val

Ismerd meg!
Az augusztusi ismerd meg, nyerd meg játék (a játékról itt olvashatsz) utolsó hetéhez értünk, amikor is a nyeremény egy nagy személyes kedvencem lesz, mégpedig a Heti Bőrmegújító Kezelés 10% AHA-val. Nem csak személyes kedvencem ez a termék, hanem a Paula's Choice egyik bestsellere és leghatásosabb terméke is, ami tényleg egyik napról a másikra képes megszépíteni a bőrt. Ráadásul a nagyon érzékeny bőrűek kivételével gyakorlatilag mindenkinek ajánlott: csodákat tesz a száraz, fakó, egyenletlen bőrrel, segít a ráncokat halványítani, de a pattanásos, heges, problémás bőrön is látványosan javít. A hatóanyaga 10% AHA sav, ami a lehető leghatásosabb otthoni használatra ajánlott kémiai hámlasztó, amit számos gyulladáscsökkentő és antioxidáns egészít ki. Mielőtt elkezdünk AHA hámlasztót használni, nem árt egy-két dolgot tudni róla (pl. a reggeli fényvédelem kötelező mellé, és normális az, ha csíp egy kicsit, de megéri megígérem :)), így ajánlom ennek a posztnak az elolvasását. Magát a terméket is bemutatttam már részletesen itt a blogon, és a Krémmániára is érdemes benézni egyrészt a megmagyarázott INCI listáért (ami fantasztikus!) másrészt 6 véleményt is olvashattok róla (ok, az egyik az enyém, szóval 5 másikat is :)).

resistaha10promo.jpg

Nyerd meg!
Ha szeretnéd megnyerni a RESIST Bőrmegújító Kezelést, akkor a következőt kell tenned:

  • 1 esélyért: Like-old a Facebook oldalunkon a játékhoz tartozó posztot
  • Még 5 esélyért: Rendeld meg a héten a RESIST minta csomagot! Ez az anti-aging fokuszú, minden bőrtípusra (a teljes program ideálisabb a szárazabb bőrre, de számos szérum, hámlasztó minta van benne, ami tényleg minden bőrtípusra szuper!) való minta szett 11 kis mintát tartalmaz és lépsről lépésre útmutatót, amivel néhány napra kipróbáhatod a teljes bőrápolási programunkat. A csomag ára csak 3 Euró, és nincsen rá szállítási költség sem! Ide kattintva tudjátok megrendelni a csomagot.

Lehet az egyiket, vagy a másikat (1 esély ill. 5 esély) vagy mindegyiket is (6 esély) csinálni! Sok sikert, pénteken jövök a nyertessel!. :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr444732606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

honoemi 2012.08.28. 13:25:26

Juj! Én két hete a játék kapcsán már megrendeltem ezt a mintacsomagot is a Skin Balancing mintacsomaggal együtt. :( Nem számíthatnánk be most ezt a rendelésem a heti játékba??

apolkaATpc · http://www.paulaschoice.hu 2012.08.28. 13:27:15

@honoemi: De persze. :) Elküldöd mailen milyen néven rendeltél?
süti beállítások módosítása