2012.08.21.
19:43

Írta: apolkaATpc

Ismerd meg, nyerd meg: Skin Recovery Antioxidáns Szérum

Ismerd meg!
A múlt héten a kombinált-zsíros bőrre való antioxidáns szérum volt a középpontban, ezúttal pedig a száraz bőrűeknek való társa, a Skin Recovery Szuper Antioxidáns Szérum a hét terméke (a játékról itt olvashatsz). Egy gazdag állagú szérum, ami kifejezetten a száraz bőr regenerálására és öregedésének a késleltetésére hivatott. Nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, sejt-jelző anyagokat, növényi olajokat és gyulladáscsökkentő összetevőket, melyek a száraz bőrt egészségessé, fiatalossá és ragyogóvá teszik. A Krémmánián át lehet tanulmányozni a pontos INCI listát is, és egy véleményt is olvashattok róla. 

skinrecoveryszerumpromo.jpg

Nyerd meg!
Ha szeretnéd megnyerni a szérumot, akkor a következőt kell tenned:

Lehet az egyiket, vagy a másikat (1 esély ill. 5 esély) vagy mindegyiket is (6 esély) csinálni! Sok sikert, pénteken jövök a nyertessel, jövő héten pedig a következő megismerésre váró termékkel. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr934718902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása