2012.08.06.
20:05

Írta: apolkaATpc

Ismerd meg, nyerd meg: Skin Recovery Hidratáló Pakolás

Ismerd meg!
Az első hét terméke (a játékról itt olvashatsz) egy személyes kedvencem lesz, méghozzá a Skin Recovery Hidratáló Pakolás, ami már sok éve a fürdőszobám állandó darabja. Egy növényi olajokban, zsírsavakban, vitaminokban és lipdekben gazdag krémről van szó, ami segít regenerálni a száraz, hámló, érzékeny bőrt. Használható maszkként vagy intenzív hidratáló krémként is. Bár elvileg a normál-száraz bőrre való, az én kombinált bőrömön is szuperül működik, így bátran ajánlom a zsíros bőrűek kivételével mindenkinek. Már részletesen bemutattam őt itt a blogon, illetve olvashattok róla a Krémmánián is.

skinrecoverypakolaspromo.jpg

Nyerd meg!
Ha szeretnéd megnyerni a pakolást, akkor a következőt kell tenned:

Lehet az egyiket, vagy a másikat (1 esély) vagy mindegyiket is (2 esély) csinálni! Sok sikert, pénteken jövök a nyertessel, jövő héten pedig a következő megismerésre váró termékkel. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr914684966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása