2012.07.13.
12:53

Írta: apolkaATpc

CLEAR Pattanás elleni tonik

Tiszta és sima bőr irritáció és pirosság nélkül

Régóta pattanásokkal kűzdesz? Úgy érzed, hogy semmi sem segít, pedig Te próbálsz mindent megtenni annak érdekében, hogy végre legyőzd őket? Rengeteg krémet kipróbáltál már, de mindhiába?

Átérzem a helyzetedet, sokáig én is hasonló cipőben jártam. És hogy végül mi segített? Hogy sokkal tudatosabb lettem, hogy megtanultam melyikek a legjobb hatóanyagok a pattanások kezelésében, hogy azok milyen kozmetikumokban vannak és hogyan kell őket pontosan használni!

Te tudod azt, hogy melyik a ma ismert leghatásosabb pattanások elleni hatóanyag?

És azt tudod, hogy a sok piacon kapható, ezt a hatóanyagot tartalmazó termék között mi alapján kell választani?

Hogy miért van az, hogy az egyik hatásosabb, mint a másik? És hogy melyik az, amelyik a leghatásosabb?

Ismerkedj meg a  Paula's Choice CLEAR Pattanások elleni tonikkal!

CLEARTonik.jpg

Miért hatásos a CLEAR Tonik és miben más, mint a többiek?

A tonik hatóanyaga 2% BHA, vagyis szalicil sav. A szalicil sav a ma ismert egyik legjobb hatóanyag a pattanások, mitesszerek kezelésében. Természetesen másban is található szalicil sav, de a CLEAR tonik három nagyon fontos dologban különbözik a társaitól:

  1. A szalicil sav mennyisége: sok termékben csak mutatóban van szalicil sav, ebben a tonikban viszont az otthoni használatra javasolt maximális mennyiség, 2% található. Ha egy termékről nem tudod, hogy mennyi a benne lévő szalicil sav, akkor gyanús, hogy nem elég sok
  2. A ph érték: A szalicil sav egy olyan anyag, ami igazán csak bizonyos ph értéken fejti ki hatását. Az ideális ph érték 3-4 között van, pontosan úgy, ahogy ennél a toniknál is. Hiába tartalmaz valami szalicil savat, ha a ph értéke a terméknek nem megfelelő, az nem lesz hatásos.
  3. Az egyéb összetevők: Sajnos a legtöbb pattanásokra szánt termék tele van alkohollal és egyéb szárító, fertőtlenítő összetevővel, amik rövid távon javíthatnak ugyan egy kicsit a bőrön, hosszú távon azonban többet ártanak, mint használnak. A CLEAR Pattanások elleni tonikban nincsen alkohol, nem szárítja ki a bőrt, hanem egyensúlyba hozza azt. A szalicil sav hatását további gyulladáscsökkentő összetevők egészítik ki, mint a panthenol, az allantoin és az édesgyökér kivonat.

Mi a hatása a CLEAR pattanás elleni toniknak?

  • A benne lévő szalicil sav és hatékony ph érték révén a bőrt gyengéden hámlasztja, így segít a sima, egészséges bőrt felfedni
  • Nem szárít, nem irritál, hanem éppen ellenkezőleg, nyugtatja a bőrt
  • Megelőzi és meggyógyítja a pattanásokat
  • Tisztán tartja és csökkenti a tág pórusokat
  • Halványítja és megelőzi a piros hegeket
  • 100% illat és színezék mentes, érzékeny bőrre is ideális
CLEARShopButton.png
A megrendelés gomb a Paula’s Choice angol nyelvű, európai oldalára visz, ahol a terméket meg tudod vásárolni, továbbá rengeteg hasznos információt olvashatsz bőrápolásról és a pattanások legyőzéséről. Használd a HUN01ORD akciós kódot, ami a szállítási költséget 8 Euróról 4 Euróra csökkenti! Ha segítségre van szükséged, vagy kérdésed van írj magyarul az info@paulaschoice.hu címre.

OK, ez mind szép és jó, de önmagáról mindenki azt mondja, hogy szuper. Honnan tudjam, hogy ez tényleg jó?

A CLEAR pattanások elleni tonik ugyan itthon még nem olyan híres, de Amerikában az egyik legismertebb és legsikeresebb pattanás elleni termék. Természetesen ez sem egy olyan csodaszer, ami 100%-ban működik, de rengeteg mindenkinek hozta már helyre a súlyosan vagy kevésbé súlyosan pattanásos bőrét. Nézd meg például ezt a YouTube videót, kevesebb, mint 5 perc, és vannak benne előtte-utána képek is (ha sietsz, és csak belepillantanál, akkor az előtte képek 1 perc 25 másodperc környékén vannak, tényleg érdemes megnézni!):


A weboldal, amiről a lány beszél a videóban, hogy hol hallott erről a tonikról az a makeupalley.com, ahol rengetegen megosztják egymással a szépségápolással kapcsolatos tapasztalataikat. A CLEAR pattanás elleni tonik eddig 45 véleményt kapott az oldalon, az 5 pontból 4.4-t ért el, és az emberek 84%-nak bevált és megvásárolná újra! Néhány idézet a véleményekből, amit ide kattintva Te is elolvashatsz:

Fantasztikus termék, amit többet javított a bőrömön, mint bármi más. Könnyed, nem-zsíros és megszűntette a pattanásaimat… ” (momominky)

A Clean & Clear érzékeny bőrre való pórus tisztító tonikját használtam, de az valahogy nem használt. Ez sokkal hatékonyabb, több benne a szalicil sav, de mégsem szárít.” (emysiu)

Ez a legjobb termékem az öregedő, mitesszeres bőrömre. 12 éves korom óta mitesszeres volt a bőröm, és ez a tonik a 95%-t eltüntette.” (moushka26)

CLEARShopButton.png
A megrendelés gomb a Paula’s Choice angol nyelvű, európai oldalára visz, ahol a terméket meg tudod vásárolni, továbbá rengeteg hasznos információt olvashatsz bőrápolásról és a pattanások legyőzéséről. Használd a HUN01ORD akciós kódot, ami a szállítási költséget 8 Euróról 4 Euróra csökkenti! Ha segítségre van szükséged, vagy kérdésed van írj magyarul az info@paulaschoice.hu címre.

Még mindig nem vagy teljesen meggyőzve?

A Paula’s Choice pénzvisszafizetési garanciát vállal, így ha nem vagy elégedett, akkor visszaadjuk az árát! (Részletek itt!)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr84651500
süti beállítások módosítása