2012.05.22.
19:37

Írta: apolkaATpc

A Paula's Choice hidratáló krémek

A hidratáló krém tagadhatatlanul az egyik legfontosabb eleme a bőrápolásnak. Egy jó hidratáló krém egyrészt ugyebár hidratálja a bőrt pont annyira, amennyire a bőrünknek erre szüksége van, másrészt pedig ellátja olyan fontos összetevőkkel, amik segítenek abban, hogy a bőr minél tovább egészséges és fiatalos legyen. Ezek az összetevők bőrtípustól függetlenek, így mindig figyeljünk rá, hogy legyen belőlük a hidratáló krémünkben.

Mit keressünk a hidratáló krémben?

  • Antioxidánsok: a ráncmegelőzésben hihetetlen fontos szerepük van. A meglévő ráncokon már sokat segíteni nem tudnak, így minden életkorban fontos, hogy ellássuk a bőrt minél több antioxidánssal. Részletesen az antioxidánsokról itt írtam már.
  • Sejtjelző anyagok: egy újabb csoportjai a hasznos és fontos összetevőknek, ami a bőrt a helyes, fiatalos viselkedésre buzdítják. Ide tartozik többféle vitamin is (pl. az A és a B3) vagy pedig a peptidek. Részletesebben itt írtam a sejtjlező öszetevőkről.
  • Természetes hidratáló elemek (NMF - Natural Moisurizing Factor): azok az összetevők, amik a bőrben természetesen is megtalálhatóak, és fotnos szerepük van a bőr hidratáltságának és egészséges védőrétegének fenntartásában. Ilyenek például az aminosavak, a zsírsavak, a keramidok, a hialuronsav vagy számos növényi olaj is, mint például a kókusz, shea, olíva vagy mandulaolaj.
  • Gyulladáscsökkentők: Érzékeny, patanásos, rozaceás bőrre különösen hasznos, de mindenkinek a javára válnak a gyulladáscsökkentő összetevők. Ezek segítenek a bőrt megnyugatni, egyenletes és szép bőrfelszínt elérni. 

A bőrtípus a krém állagát határozza meg. A fenti összetevők a hatóanyagok, amik sokféle formában érkezhetnek. Hígabb, könnyebb állag kell a zsírosabb bőrre, míg sűrűbb, nehezebb állag a szárazabb bőrre. 

A Paula's Choice hidratáló krémek

Paula's Choice hidratáló krémek a fenti elvek szerint készülnek. Nemcsak hidratálnak, hanem ellátják a bőrt minden jóval. Minden hidratáló krémnek egyben ránctalanító, ráncmegelőző funkciója is van. Mivel illat- és színezékmentesek, azért nemcsak hidratáló és ránctalanító krémek egyben, hanem szemkrémek is. A kínálatban jelenleg 7 féle hidratáló van, amik közül bármilyen is a bőrtípusunk megtalálhatjuk a tökéleteset. 

Earth Sourced Hidratáló Krém 

A legújabb hidratálónk az Earth Sourced Hidratáló krém (60 ml 25,5 EUR), ami 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz, tele van antioxidánsokkal, növényi olajokkal és gyulladáscsökkentő összetevőkkel. Elvileg minden bőrtípusra alkalmas, de különösen a kicsit száraz, normál, kombinált bőrre az ideális. Illat és alkoholmentes, így ajánlott rozaceás, érzékeny vagy pattanásos bőrre is. Ráadásul a krém csomagolása 100%-ban újrahasznosított.

 

RESIST Barrier Repair Hidratáló krém 

A márka talán legnépszerűbb hidratáló krémje a RESIST Barrier Repair Hidratáló krém (50ml 27,5 EUR). Ez a krém kifejezetten az anti-agingre fókuszál, így különösen sok sejtjező összetevő (retinol, peptid) van benne az antioxidánsokon, és NMF-eken túl. Érdemes elolvasni a Krémmániás véleményeket is, és megnézni az összetevő listát, ami magáért beszél. Ideális minden bőrtípusra, kivéve a nagyon száraz bőrt.  

 

RESIST Anti-aging Clear Skin Hidratáló krém 

Szintén a RESIST család tagja a RESIST Anti-aging clear skin hydrator (50 ml 27,5 EUR), ami egyszerre koncentrál az anti-aging és a pattanások elleni kűzdelemre. A fő hatóanyaga a niacinamide, vagyis B3 vitamin, mely kiváló anti-aging és pattanások elleni összetevő egyben. Természetesen antioxidánsokat és gyulladáscsökkentőket is tartalmaz. Ideális a kombinált, zsíros, vízhiányos bőrre, ami problémás is. 

 

Skin Recovery Hidratáló krém 

Kifejezetten száraz bőrre való hidratáló krémünk a Skin Recovery hidratáló krém (60 ml 23,25 EUR), ami antioxidánsokban és sejtjelző anyagokban gazdag, sűrű krém a száraz, nagyon száraz bőr regenerálására. Sok gyulladáscsökkentő összetevő is van benne, így rozaceás, érzékeny bőrre kifejezetten ajánlott. A szem körüli gyakran szárazabb bőr hidratálására szintén ideális, és mint szemkrém örök időkig elég. 

 

Moisture Boost hidratáló krém 

Normál, enyhén száraz bőrre ideális a Moisture Boost hidratáló krém (60ml 23,25 EUR),  aminek fő összetevője a jojoba olaj. Növényi olajoknak, antioxidánsoknak, hidratáló anyagoknak és NMFeknek a kombinációja segít a bőr egészségesen és fiatalosan tartásában. Nem hagy maga után zsíros réteget, használható reggel fényvédő alá vagy este, ideális a szem köré is.

 

Skin Balancing Hidratáló Krém 

Kombinált bőrre készült a Skin Balancing hidratáló krém (60ml 23,25 EUR), ami egy könnyed, antioxidánsokban, vízmegkötő összetevőkben és gyulladáscsökkentőkben gazdag formula. A kombinált bőrt zsíros érzet nélkül hidratálja. Ideális pattanásos problémás bőrre is. 

 

Hydra Light Hidratáló krém 

A márka legkönnyedebb hidratáló krémje, a zsíros bőrre ideális Hydra Light hidratáló (60 ml 23,25 EUR), ami egy innovatív, gyursan beszívódó, ultra-könnyű formula. Antioxidánsokkal, vízmegkötő összetevőkkel, bőrazonos anyagokkal és gyulladáscsökkentőkkel látja el a bőrt, hogy az minél egészségesebb legyen.  

A fenti hidratáló krém mindegyike megtalálható a Krémmánián is a pontos és megmagyarázott összetevő listával és felhasználói véleményekkel. Rendelhető mindenből minta is (egy minta 0,6-0,9 Eur), így lehetőség van először kipróbálni, ha bizonytalan vagy, hogy melyik az ideális a bőrödnek. A szállítási költség a HUN01ORD kódot használva 4 Euró, 50 Euró felett választható 3 minta termék, 150 Euró felett pedig ingyenes a szállítás. :)

Szólj hozzá!

Címkék: termékek hidratáló krém

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr94522415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása