2012.05.01.
10:22

Írta: apolkaATpc

ÚJ: Earth Sourced natúrkozmetikum család

A legtöbbünkben megvan a természetes dolgok iránti vonzódás, még akkor is, ha az eszünkkel tudjuk, hogy a természetes nem a jó szinonímája. Legalábbis én valahogy így vagyok ezzel, így bevallom, hogy több mint izgatottan várom, hogy végre kézhez kapjam a vadi új natúrkozmetikum családot, az Earth Sourced-t. 

 

Miért Earth Sourced?
Nem kevés natúrkozmetikum kapható már a piacon, így az ember első godolata, hogy ez miben is más vagy jobb, mint a többi. Aki olvasott már Paula bőrápolási filozófiájáról, nem fog meglepődni:

  • Illatmentes: az illatanyagok legyenek természetesek vagy mesterségesek gyakori allergének és irritáló összetevők. 
  • Alkoholmentes: a natúrkozmetikumokban a denaturált alkoholt nagyon gyakran mint természetes tartósítószert használják. Viszont az alkohol szárít és irritál, így jobb kerülni.
  • Irritáló növényi kivonatokról mentes: sajnos attól, hogy valami növény, még nem biztos, hogy a bőrnek is jó. Az Earth Sourced termékek mentesek az olyan gyakori irritáló növényektől, mint a levendula, a menthol, a borsmenta vagy eukaliptusz. 

Akkor mi van az Earth Sourced termékekben?
Az Earth Sourced termékek 98-99%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, olyanokat, melyek bőrre gyakorolt előnyös hatását széles körű szakirodalom támasztja alá. A család minden tagja növényi antioxidánsokban és gyulladáscsökkentő összetevőkben gazdag, segíti a ráncok megelőzését és a bőr egészségesen és fiatalosan tartását. A pontos és megmagyarázott összetevő listákat megnézhetitek a Krémmánián is. Egyébként nem csak az összetevők természetesek és növényi eredetűek, de a csomagolás is 100%-ban újrahasznosított anyagból készül. 

A termékcsalád három tagból áll, egy lemosóból (200 ml 21,5Eur), egy tonikból (148ml 21,5 EUR) és egy hidratáló krémből (60ml 25,5 Eur), melyek alkamasak minden bőrtípusra, de ideálisak a normál-kombinált bőr számára. (A három termék együtt 10% kedvezménnyel kapható.) Hamarosan remélem kézhez kapom a csomagomat, és akkor jövök részletesen a termékbemutatókkal! :)

Szólj hozzá!

Címkék: termékek natúrkozmetikum

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr104477063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása