2012.03.19.
10:56

Írta: apolkaATpc

Hidratáló arclemosás: RESIST Optimal Results Hidratáló Lemosó

Mivel minden reggel és este is lelkiismeretesen és alaposan arcot mosok, így talán a lemosó az a kozmetikumom, amiből a legtöbb fogy, és jónéhányat kipróbáltam már. Az egyik nagy kedvencem a rengeteg arclemosó közül a RESIST Hidratáló Lemosó, ami mindent tud, amit egy tökéletes lemosónak tudnia kell. :)

RESIST Hidratáló arclemosó

Először is a hivatalos ígéretei:

  • Gyengéd, de hatásos lemosó, ami tökéletesen eltávolítja a sminket (beleértve a szemsminket is) és a koszt a bőrről
  • Védi és táplálja a bőr természetes védőrétegét az arcmosás alatt
  • Vízben oldódó, krémes folmula, amit könnyű lemosni és nem hagy maga után zsíros érzetet
  • Alkalmas minden bőrtípusra, ideális normál-száraz bőrre

Az összetevők:
Ha megnézzük a Krémmánián az összetevő elemzést, akkor láthatjuk, hogy tényleg egy nagyon gyengéd lemosóval van dolgunk. Nincsen benne semmilyen jól habzó, erősebben tisztító összetevő, hanem gyengéd felületaktív anyagok és emolliens anyagok segítenek a bőrt kíméletesen megtisztítani. A hidratáló összetevők, a kamilla kivonat és a zöld tea kivonat pedig hidratálja és nyugtatja is a bőrt, ahogy ezt a lemosó ígéri is.  

A tapasztalatok

 

Igazából ez az a lemosó, ami abszolút betartja nálam az ígéreteit, szóval nagyjából csak a hivatalos ígéreteket tudom megismételni. Az állaga nagyon jó krémes, de könnyed, tényleg jól oldódik a vízben, nem hagy semmi utóérzetet, csak a tiszta bőrt. Szemsmink lemosására nem szoktam használni, így arról nem tudok beszámolni, hogy azzak hogyan bánik el, de az alapozó + púder + pirosító kombinációt tényleg tökéletesen lemossa. A bőrt egyáltalán nem szárítja, nem irritálja, tiszta és puha bőrt hagy maga után. :)

Kinek ajánlom?
Zsíros bőrre valószínűleg túl gyengéd, de kombinált, normál és száraz bőrre is nagyon tudom ajánlani. A lemosó szokás szerint illat- és színezékmentes, így az érzékeny bőrre is abszolút használható. Mindenkinek, aki keres egy igazán jó lemosót, annak érdemes kipróbálni. 

Ár, vásárlás
Az ára 21.5 Euró, kiszerelése 190 ml. Ide kattintva lehet megvásárolni (és a HUN01ORD kóddal a szállítás csak 4 Euró).

Szólj hozzá!

Címkék: termékek resist

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr24299858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása