2012.03.02.
17:56

Írta: apolkaATpc

RESIST Weekly Resurfacing Treatment

Ha már így minden tudnivalót leírtam az AHA hámlasztásról, akkor szeretném részletesen is bemutatni azt, amelyiket én használom. Ez nem más, mint a RESIST Weekly Resurfacing Treatment, a 10% AHA-t tartalmazó heti bőrmegújító kezelés.

Először is a kezelés hivatalos ígéretei

  • Különleges kezelés, mely egy éjszaka alatt üdévé teszi a bőrt
  • A tartós használat csökkenti a ráncokat, az elszíneződéseket és a száraz foltokat
  • Egyenletesebb bőrfelszínt eredményez
  • Az antioxidánsok segítenek a bőr fiatalosan tartásában
  • Míg az AHA dolgozik, a gyulladáscsökkentő összetevők segítenek a bőr megnyugtatásában

Az összetevők
Ha megnézzük a Krémmánián az összetevő elemzést, akkor azt láthatjuk, hogy rengeteg klassz dolog van ebben az AHA folyadékban: 

  • Először is ugyebár a glikolsavat kell megemlíteni, amiből 10% van a kezelésben a hatékony 3.5-3.8 közötti ph értéken.  A glikolsav a leghatékonyabb AHA sav, ami látványosan megújítja a bőrfelszínt, és 10% feletti mennyiségben serkenti a szervezet kollagéntermelését.
  • Antioxidánsok: antioxidánsokból minél többet kap a bőr annál jobb. Ebben a folyadékban van C vitamin, zöld tea kivonat, zab kivonat és egy boerhavia diffusa nevű növény kivonata, amik mind hatékony antioxidánsok. 
  • Gyulladáscsökkentő összetevők: 10% glikolsav az érzékeny vagy hámlasztáshoz nem hozzászokott bőrön tud némi csipkedő érzést okozni, és a gyulladáscsökkentők hivatottak arra, hogy ezt csökkentsék. Többek között aloe vera, zöld tea, kamilla kivonat, édesgyökér kivonata és allantoin is segít a bőrt megnyugtatni. 

A tapasztalatok


Amikor kb fél éve elkezdtem használni ezt a hámlasztót teljesen meglepődtem, hogy folyékony. Hogy ne pazaroljak el belőle semennyit sem, a tenyerembe öntök pár cseppet és arcmosás után a tiszta, száraz bőrömet a kezemmel bekenem. Kb fél órát szoktam várni, hogy a ph értéket ne rontsam el és utána folytatom a kenekedést úgy, ahogy a többi napon is, amikor nem AHÁzok. Heti 1-2szer használom, és így nagyon-nagyon sokáig elég a 60 ml-s doboz.

Másnap reggel mindig határozottan üde és szép bőrrel ébredek. A bőrömön vannak pattanások után visszamaradt hegek, és azokat a rendszeres használat halványítja. Azért csodát persze ne várjunk, nem fognak a hegek hipp-hopp eltűnni, de halványodnak jobban, mint eddig nekem bármi egyébtől, pedig próbáltam már pár dolgot. A Krémmánián olvashattok még további véleményeket is erről az AHA kezelésről. 

Kinek ajánlom?
Az érzékeny bőrűek kivételével tényleg nagyon ajánlom mindenkinek, mert látványosan szépít a bőrön, de különösen ajánlom, ha: száraz folotok vannak a bőrödön, ha pigmentfoltokkal, hegekkel vagy egyenetlen bőrfelszínnel kűzdesz, vagy ha csak úgy általában szeretnél szép egyenletes, üde bőrt. :)

Ár, vásárlás
Az AHA folyadék ára 31.25 Euró, a kiszerelés 60 ml. Ide kattintva lehet megvásárolni. (A HUN01ORD kóddal a szállítás 4 Euro. :))

2 komment

Címkék: termékek aha anti aging resist hámlasztás

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr204284896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TPSB 2012.06.24. 13:14:52

Szia!

űa segítségedet szeretném kérni. Használom ezt a 10% AHA savas terméket és imádom, viszont nagyon szeretnék szoláriumba menni. Szerinted megtehetem? Használjak az arcomra napvédőt szoli előtt? Ér az bármit is ott?
Köszi!

apolkaATpc · http://www.paulaschoice.hu 2012.06.25. 11:55:06

@TPSB: Szia TPSB! Hát, az igazság az, hogy szerintem legjobb lemondani a szoláriumról AHA hámlasztótól függetlenül és inkább önbarnító krémet használni helyette. De ha szeretnél szoláriumba menni, akkor vagy takard le az arcod, vagy előtte 3 héten át ne hámlassz, vagy előtte 1 héttel ne hámlassz és használj egy jó, min SPF 30-s fényvédőt. Szóval a lényeg, hogy frissen hámlasztott bőrrel ne, és a jó fényvédő szoláriumban is segít, igen. :)
süti beállítások módosítása