2012.03.01.
10:07

Írta: apolkaATpc

Próbáld ki az AHA hámlasztást!

Nemrégen írtam róla, hogy nagy rajongója vagyok az AHA hámlasztásnak és le is írtam mindenféle hasznos tudnivalót róla. Ha még nem olvastad, akkor itt találod!

A tavasz köszöntésére és az 1000 Facebook rajongó örömére arra gondoltam, hogy egy kis mini játékot tartok, ahol három szerensés nyertes egy legalább egy hónapra elég AHA mintacsomagot nyer. Az AHA-ban többek között az a jó, hogy már néhány használat után is szemmel látható a hatása, így a szerencsés nyertesek a tavaszt megújult, üde bőrrel kezdhetik! :)

A játékszabályok a következők:

1. Egy eséllyel indulsz, ha a facebookon megosztod a játékhoz tartozó bejegyzést

2. Még három esélyt kapsz, ha a blogot emailben is követed. Feliratkozni a blog oldalsávjában lehet. :)

Összesen tehát maximum négy eséllyel lehet indulni, ha megosztod a Facebook bejegyzést és feliratkozol a blogra emailben is. A kettő egymástól független, szóval lehet egyiket vagy másikat vagy mindkettőt is csinálni. :) A sorsolás március 12-n hétfőn lesz, sok sikert! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paulaschoice.blog.hu/api/trackback/id/tr814261371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása